Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

VARAINHANKINTA JOUKKUEELLE, YHDISTYKSELLE TAI KOULULUOKALLE

Tarvitsetteko rahaa luokkaretkeä tai kisamatkaa varten? Kerää rahaa koululuokalle, urheilujoukkueelle tai yhdistykselle
myymällä anttikkikyntilöitä, kruunukynttilöitä ja tuoksukynttilöitä. Varainhankinta koululuokalle tai yhdistykselle: tuotto aina 50%.
Kun myytte kynttilöitä 12 eurolla, ansaitsette 6 euroa per tuote.

50%:N TUOTTO KYNTTILÖIDEN MYYNNISTÄ

VARAINHANKINTA JOUKKUEELLE

Onko joukkueenne tavoitteena osallistua kisoihin ensi kesänä? Tai haluatteko suunnata harjoitusleirille toiselle paikkakunnalle? Vai onko aika hankkia joukkueelle uudet paidat tai muita varusteita? Varainhankintataitureiden suosituilla kynttilöillä keräätte nopeasti ja vaivattomasti rahaa joukkueelle. Ja mikä parasta, saatte pitää 50% kokonaismyynnistä!

VARAINHANKINTA YHDISTYKSELLE

Yhdistystoiminta ei vie vain paljoa aikaa – siihen kuluu myös paljon rahaa. Kokoustilat kaipaavat kunnostusta, materiaaleja ja tarvikkeita pitää hankkia jne. Varainhankintataitureiden suosituilla kynttilöillä keräätte helposti ja vaivattomasti rahaa yhdistykselle – käyttökohteesta huolimatta. Saatte 50% voittoa koko myynnistä!

VARAINHANKINTA KOULULUOKALLE

Luokkaretki saaristoon, koulun juhlat keväällä, rahaa penkkareita varten vai kielikurssille Eurooppaan? Varainhankintataitureiden suositut kynttilät ovat nopea ja vaivaton tapa kerätä rahaa luokan tavoitteiden toteuttamiseen – kohteesta tai käyttötarkoituksesta huolimatta. Saatte 50% voittoa koko myynnistä!

ILMAINEN INFOPAKETTI

Jos haluat lisätietoja Varainhankintataitureista, lähetämme mielellämme sinulle ilmaisen infopaketin. Se ei sido sinua mihinkään. Paketti sisältää infokansion, yhden myyntikuvaston ja tuotenäytteitä kynttilöistämme.

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!