Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

TIETOJA MEISTÄ

TARJOAMME PARHAAN MYYNTITUOTON

Me Varainhankintataitureilla olemme sitä mieltä, että varainhankinnan tulee olla helppoa ja mukavaa. Myymällä kauniita
antiikki- ja kruunukynttilöitämme tai ylellisiä tuoksukynttilöitämme voitte ansaita rahaa yhteistä tavoitettanne varten. Tarjoamme varainhankinnan parhaan tuoton, sillä saatte aina pitää 50% myynnistä.

HYÖDYLLISTÄ JA KEHITTÄVÄÄ

Mikä voisi olla tärkeämpää kuin tuntea kuuluvansa luokkaan tai joukkueeseen? Kun kaikki tekevät töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi ja kaikilla on sama tavoite, yhteishenki paranee väistämättä. Unelmoitteko luokkaretkestä tai harjoitteluleirille osallistumisesta? Varainhankintataitureihin avulla unelmien toteuttaminen onnistuu helposti. Rahan arvon oppiminen työskentelemällä yhteistä tavoitetta varten on hyödyllinen kokemus. Rahan kerääminen kynttilöitä myymällä mahdollistaa myös, että kaikki voivat osallistua matkalle, leirille tai yhteisen tavoitteen toteuttamiseen. Mikä voisi olla tärkeämpää?

LAATU JA TURVALLISUUS

Me Varainhankintataitureilla haluamme tarjota myyntiin korkealaatuisia ja ympäristöystävällisellä tavalla valmistettuja kynttilöitä. Sertifioidut kynttilätuotteemme täyttävät korkeat eurooppalaiset RAL-vaatimukset (Institute for quality assurance and certificates). Tämä tarkoittaa, että käytämme sertifioituja raaka-aineita ja että kynttilät ovat testattuja, joten ne palavat puhtaasti valumatta, eikä niiden raaka-aineista aiheudu haittaa terveydelle. Tämä takaa myös ympäristöystävällisten ja standardien mukaisten tuotantomenetelmien käytön.

TUKI JA PALVELUT

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja luottavat meihin. Asiakkaidemme pitää saada tarvitsemaansa tukea alusta loppuun saakka, joten tuemme heitä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Tarjoamme hyviä tuotteita ja ensiluokkaista palvelua!

MIKSI VALITA MEIDÄT?

- Korkealaatuiset tuotteet - Aina 50% tuottoa
- Nopeat toimitukset - 60 päivän maksuehdot
- Ilmainen toimitus ja ilmainen palautus - Osaava ja auttava asiakaspalvelu

Meillä on myös liiketoimintaa Ruotsissa ja Norjassa:

www.kirratochklart.se

www.dugnadskassen.no

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!