Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

VARAINHANKINTA JOUKKUEELLE

Me Varainhankintataitureilla haluamme, että varainhankinta joukkueelle olisi mahdollisimman helppoa.
Te teette työn ja siksi on mielestämme itsestään selvää, että joukkueenne saa pitää 50% myynnistä.

VARAINHANKINTA JOUKKUEELLE

Joukkueet voivat kerätä helposti rahaa kisoja, tapahtumia tai varustehankintoja varten myymällä tuotteitamme. Vain meillä myyntituotto on 50%. Tavoitteenne on kerätä rahaa joukkueelle – ja me haluamme, että se olisi teille mahdollisimman kannattavaa. Vertailkaa tuotteitamme vapaasti myös kilpailijoidemme tarjontaan!

MYYNTI YHTEISTÄ KISAMATKAA VARTEN

Urheilun harrastaminen ja yhteisille harjoitusleireille tai kisamatkoille osallistuminen on usein erittäin hyödyllistä. Myös rahan arvon oppiminen töitä tekemällä on opettavainen kokemus. Rahan kerääminen ja yhteisen tavoitteen saavuttaminen vahvistaa yhteisöllisyyttä ja joukkuehenkeä, mistä on usein hyötyä koko loppuelämäksi. Tuotteiden myynti yhdessä oman joukkueen kanssa tarjoaa siten myös muita etuja kuin vain rahaa joukkueen kassaan.

OHJEITA JA VINKKEJÄ JOUKKUEILLE

Meillä on paljon vinkkejä tuotteiden tehokasta myyntiä ja rahan keräämistä varten. Kynttilöitä kannattaa myydä esimerkiksi otteluiden tauoilla kahvimyynnin yhteydessä. Tuotteita on hyvä pitää myös kotona varalla vieraita varten.

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!