Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

VARAINHANKINTA LUOKALLE

Me Varainhankintataitureilla haluamme, että varainhankinta koululuokille olisi helppoa.
Te teette työn ja siksi on mielestämme itsestään selvää, että luokkanne saa pitää 50% myynnistä.

ANSAITSETTE 50% KYNTTILÖIDEN MYYNNISTÄ

VARAINHANKINTA KOULULUOKALLE

Koululuokat voivat kerätä helposti rahaa luokkaretkeen tai muuhun tarkoitukseen myymällä Varainhankintataitureiden tuotteita. Vain meillä myyntituotto on aina 50%. Rahan keräämisen pitäisi olla kannattavaa ja hauskaa – vertaile mielellään tuotteitamme kilpailijoiden tarjontaan!

TUOTTEIDEN MYYNTI LUOKKARETKEÄ VARTEN

Osallistuminen luokan tai koulun yhteiselle retkelle vahvistaa yhteishenkeä ja on usein ikimuistoinen kokemus. Kukapa ei muistaisi omia luokkaretkiään? Kaikille ei ole kuitenkaan mahdollisuutta kustantaa retkeä itse. Myymällä tuotteita koko luokan puolesta varmistatte, että kaikki pääsevät mukaan! Rahan kerääminen ja työskentely oman luokan hyväksi auttaa oppilaita ymmärtämään myös rahan arvon. Rahan kerääminen ja yhteisen tavoitteen saavuttaminen vahvistaa yhteisöllisyyden kokemusta ja joukkuehenkeä, mistä on usein hyötyä koko loppuelämäksi. Rahan kerääminen oman luokan hyväksi tuottaa myös muita etuja kuin vain pelkkää rahaa yhteiseen kassaan.

VINKKEJÄ JA OHJEITA KOULULUOKILLE

Meillä on paljon hyviä vinkkejä tehokasta myyntiä varten. Kynttilöitä kannattaa myydä esimerkiksi vanhempainillan kahvitauolla. Tuotteita on hyvä pitää myös kotona varalla vieraita varten.

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!