Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

SUOSITUKSET

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

Monista kauttamme kynttilöitä myyneistä ryhmistä on tullut vakioasiakkaitamme, tai yritystämme on suositeltu heille yhteistyökumppaniksi. Tämä on mielestämme erittäin hienoa ja samalla myös osoitus siitä, että kynttilöitämme on helppo myydä, niiden tuotto on hyvä ja että yhteistyö kanssamme on helppoa ja palvelutasomme korkea. 98% asiakkaistamme on tyytyväisiä ja suosittelee meitä!

*Vuonna 2023 tehdyn asiakastutkimuksen mukaan.

Asiakkailtamme saatua palautetta

HYVÄ TUOTTO JOUKKUEELLE

Olemme myyneet Varainhankintataitureiden antiikikynttilöitä, kruunukynttilöitä ja tuoksukynttilöitä muutamaan otteeseen ja keränneet yli 3 300 euroa! Kynttilöiden myynti oli helppoa ja nopeaa. Saimme kerättyä paljon enemmän rahaa vähemmällä vaivalla kuin esimerkiksi leivonnaisia tai mausteita myymällä, jolloin tuotto olisi ollut paljon pienempi. Olemme todella tyytyväisiä koko myyntiprosessiin. Voimme suositella Tuikkutukkua myös muille, jotka haluavat kerätä rahaa joukkueelleen.

Jalkapallojoukkue, tytöt 06

HELPPOA RAHAA

Todella hyvä ja ystävällinen palvelu. Kaikki sujui ilman ongelmia. Helppoa rahaa! 

Luokka 6 a ja b

HYVÄ TUOTE JA LUOTETTAVA PALVELU

Rahan kerääminen ja kynttilöiden myyminen luokkaretkeä varten oli hauskaa ja hyödyllistä. Hägerstenshamnenin koulun 3A-luokkalaiset ja heidän vanhempansa kiittävät hyvästä yhteistyöstä. Aiomme suositella tuotteitanne jatkossa myös muille. Ystävällinen palvelu, hyvät tuotteet ja luotettava yhteistyö.

Luokka 3A 

KAIKKI TARVITSEVAT KYNTTILÖITÄ

Kynttilöitä oli helppo myydä. Kaikki tarvitsevat kynttilöitä, erityisesti ennen joulua.

Luokka 9F

SAIMME KERÄTTYÄ 500 EUROA KAHDESSA VIIKOSSA

Tuotteita oli helppo myydä etenkin joulun aikaan. Täydellinen lahjaidea, joka on helppo ottaa mukaan. Tuotteita oli myös melko helppo myydä. Luokka keräsi noin 500 euroa kahdessa viikossa. Mukavaa vaihtelua leivonnaisten ja karkkien myynnille. Olimme tyytyväisiä kaikkeen. Kattavat tiedot ja hyvin laadittu myyntiesite oppilaille.

Koulu, luokka 8D

KERÄSIMME 1 500 EUROA

Kauniita kynttilöitä, ihania tuoksukynttilöitä ja hyvä asiakaspalvelu! Myyjä saa puolet voittoa, joten kynttilöillä saa kerättyä helposti mukavan summan rahaa. Keräsimme 1 500 euroa yhdistyksellemme. 

Urheiluyhdistys

JOUKKUE SAI PITÄÄ PUOLET!

Joukkueellamme on ollut usein vaikeuksia saada yhteiset rahat riittämään. Olemme koettaneet myydä monia erilaisia tuotteita, mikä on osoittautunut usein hankalaksi. Varainhankintataitureiden tuotteita oli helppo myydä, ja lisäksi saimme pitää puolet rahoista.    

Joukkuejohtaja

TODELLA HYVÄ ASIAKASPALVELU

Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. Saimme ystävällistä palvelua, ja ongelmat ratkaistiin opeasti ja tehokkaasti! Asiointi oli helppoa ja mutkatonta. Ostin itsekin muutaman kynttilän, jotka olivat todella laadukkaita. Kynttilät paloivat melkein koko jouluaaton. Hienoa!

Tyytyväinen vanhempi

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Suosittelemme Varainhankintataitureiden tuotteita myös muille, jotka haluavat kerätä rahaa joukkueelleen! Olemme tyytyväisiä myynnin tuottoon. Saimme myytyä kaikki tilatut kynttilät eikä meidän tarvinnut palauttaa mitään. Saimme myös hyvää palvelua.

Jalkapallojoukkueen johtaja 

KYNTTILÖIDEN MYYNTI OLI HAUSKAA

Luokkamme oppilaat rakastivat kynttilöiden myyntiä! Jos meidän tarvitsee vielä joskus kerätä rahaa, valitsemme takuulla Tuikkutukun uudelleen. Tuotteita oli helppo myydä, mutta ne olivat asiakkaiden mielestä ehkä hieman kalliita. Mutta jos myyt niitä isovanhemmille, he ostavat kyllä varmasti. Keräsimme yhteensä noin 500 euroa, joka oli mielestämme hyvä tulos.

Koululuokka 10C

MAHTAVA MYYNTITULOS

Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja kaikkeen myyntiin liittyvään. Mielestäni kynttilöitä oli helppo myydä ja niistä saatava tuotto on mahtava! Kiitos! Suosittelemme teitä myös muille!

Koululuokka, Helsinki

ONNISTUIMME YLI ODOTUSTEN

Kynttilöiden myynti oli tosi helppoa! Asetimme tavoitteeksi, että jokainen myyjä myy kymmenen pakkausta. Onnistuimme yli odotusten: saimme yli 1 000 euroa voittoa!

KAIKKI OVAT TYYTYVÄISIÄ

Hyvät tuotteet: kruunukynttilät ovat kauniita ja palavat todella pitkään. Asiakkaat ja myyjät olivat tyytyväisiä!

Lukioluokka, Turku

HYVÄ TUOTTO

Kynttilät myyvät hyvin – erityisesti jos myyjällä on mukanaan näytekappaleita, jotta ostajat voivat testata eri tuoksuja ennen ostamista. 

Hyvä tuotto: 50 % voittoa!


ERITTÄIN HYVIN MYYVÄ TUOTE

Tuotteita oli erittäin helppo myydä, ja tytöt saivat kerättyä 820 euroa salibandyjoukkueelleen. Tämän ansiosta joukkue pääsee kisamatkalle ensi keväänä. Suosittelen Varainhankintataitureita kaikille. Palvelu oli hyvää ja toimitukset nopeita, joten ostajat ehtivät saada kynttilät ajoissa ennen ensimmäistä adventtia. Kiitos, että mahdollistitte  joukkueemme osallistumisen kisoihin, jonne tytöt pääsevät nyt matkustamaan.


PALJON RAHAA LUOKKARETKEÄ VARTEN

Kynttilät olivat laadukkaita ja helposti myytäviä. Saimme kerättyä paljon rahaa luokkaretkeä varten!


HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!