Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

Ehdot Varainhankintataiturit

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus
Pienin tilausmäärä on 20 kynttiläpakkausta.

Toimitus
Posti toimittaa lähetyksemme ja toimitus on maksuton. Pienemmät paketit (paino enintään 25 kg) toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen ja suuremmat lähetykset (yli 25 kg) toimitetaan suoraan annettuun toimitusosoitteeseen.

AJANKOHTAISTA toimituksesta adventin ja joulun alla: Pyydämme teitä huomioimaan, että joulunajan lähestyessä kaikkien kuljetusyhtiöiden toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät. Suosittelemme, että lähetätte tilauksenne hyvissä ajoin meille jotta ehditte varmasti saada sen toivottuun päivämäärään mennessä.

Vastaanotetun toimituksen tarkistus

Laske toimitetut tuotteet heti vastaanottamisen yhteydessä ja ennen niiden jakelua myyjille ja tarkista, että määrät täsmäävät lähetysluettelon määriin. Ilmoita meille välittömästi mahdollisista poikkeamista osoitteeseen info@varainhankintataiturit.fi

Vioittuneet tuotteet
Tarkista tuotteet heti vastaanottamisen yhteydessä. Ilmoita meille välittömästi mahdollisista vioittuneista tuotteista osoitteessen info@varainhankintataiturit.fi
 
Palautusoikeus 

Virheettömillä ja vahingoittumattomilla tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus (palautus tulee mielellään tehdä ennen laskun erääntymistä). Palautus on maksuton.

Jälkitilaus

Yksi jälkitilaus ilman toimituskuluja (riippumatta tilausmäärästä). Useampi jälkitilaus (2 tai enemmän) toimitetaan ilman toimituskuluja jos tilausmäärä on vähintään 20 kynttiläpakkausta. Alle 20 kpl tilauksista veloitamme 15 €:n toimitusmaksun.   

Yhteyshenkilöä koskevat ehdot (ryhmänvetäjälle)
Yhteyshenkilön tulee olla vähintään 18- vuotias ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen tulee hyväksyä, että luottotiedot tarkistetaan tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että tämä luottotietojen tarkastus ei tallennu luottotietoyhtiöiden tietoihin eikä se vaikuta yksityishenkilöiden luottokelpoisuuteen, kuten lainahakemukseen tms. Yhteyshenkilöllä ja asiakkaalla on yhteinen maksuvelvollisuusvarainhankintataiturit.fi:tä kohtaan.

Maksuehdot
Maksuehto on 60 päivää toimituksesta. Maksun viivästymisestä peritään viivästyskorkoa, joka on tällä hetkellä 2 % per alkanut kuukausi.


HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!