Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

TUOKSUKYNTTILÄT

Ylelliset tuoksukynttilämme ovat saatavana kuudessa miellyttävässä ja huolella valitussa tuoksussa - Lily of the valley, Jasmine, Blackberry, Green Tea, Winter Sparkle ja Sandalwood & Patchouli. Kynttilät on valmistettu kauniisiin värjättyihin huurrelaseihin joissa on tyylikäs ja hillitty painatus. Kynttiläkupit ovat 8 cm korkeita ja jokainen kynttilä toimitetaan kauniissa pakkauksessa. Paloaika on noin 33 tuntia. Raikkaat tuoksut ovat lempeitä ja levittävät juuri sopivan määrän hyvää tuoksua kotiisi. Kynttilöitämme myydään yksinomaan koulujen, joukkueiden ja yhdistysten kautta.

Tuoksukynttilä 1 kpl. 5 eri tuoksua.

 

TUOKSUKYNTTILÖISTÄ

Kestävän kehityksen sertifikaatin saanut kynttilänvalmistajamme Baltiassa valmistaa tuoksukynttilät perinteisellä tavalla käyttäen sertifioituja raaka-aineita ja ympäristöystävällistä tekniikkaa. Oikeanlainen sydänlanka on avain hyvin palavaan kynttilään. Sydänlanka, jota käytetään kynttilöissämme, on punottu ja mukautettu kuhunkin kynttilään sopivaksi. Kynttilät palavat kirkkaalla ja kauniilla liekillä ilman nokeamista tai savuttamista.

FAKTA
- 8 cm korkea huurrelasi kauniissa väreissä
- Palamisaika noin 33 tuntia
- myydään yksittäispakkauksissa
- toimitetaan 12 kynttilän laatikoissa
- allergiatestattuja (CLP- merkitty)
- laatutestattuja ja RAL- sekä RSOP-sertifioituja
- täysin ilman eläinperäisiä ainesosia (vegaanisia)
- sisältö Wintersparkle: 100% rypsivahaa
- sisältö muut tuoksut: Korkealaatuinen RAL-sertifioitu parafiini ja pieni osa RSPO-sertifioitua palmuvahaa.
 
HINNAT
Myyntihinta: 12 eur/kpl
Sisäänostohinta/tuotto: 6 eur/kpl
 
KUUSI MIELLYTTÄVÄÄ TUOKSUA
Lily of the valley – hienostunut kielon tuoksu
Blackberry – hento auringonkypsyttämien karhunvatukoiden tuoksu
Jasmine – kesäinen jasmiininkukan tuoksu
Green Tea – raikkaan kevyt vihreän teen tuoksu
Winter Sparkle - klassinen joulun tuoksu
Sandalwood & Patchouli - hienostunut tuoksu, jossa yhdistyvät santelipuun ja patchoulin täyteläiset sävyt
 

SERTIFIOIDUT JA TESTATUT KYNTTILÄT

Kaikki kynttilätuotteemme täyttävät korkeat eurooppalaiset RAL-sertifiontikriteerit (Institute for quality assurance and certificates). ​​
Quality mark awarded by the European Quality Association for Candles – laatumerkintä takaa seuraavat ominaisuudet:
 
– Sertifioitu perusmateriaali – korkea laatu raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen
– Kaikki kynttilät on testattu huolellisesti laboratoriossa – kynttilät palavat valuttamatta
– Kaikki raaka-aineet ovat tarkastettuja, jotta kynttilöillä ei olisi haitallisia terveysvaikutuksia
 
RAL Gütezeichen tarkastaa valmistajiemme toiminnan vuosittain. Lue lisää heidän kotisivuiltaan >

LISÄTIETOA KYNTTILÖISTÄ

KYNTTILÄNVALMISTAJAMME

Korkealaatuiset kynttilämme valmistetaan Baltiassa, yhdessä Euroopan suurimmista kynttilätehtaista. Heillä on lähes vuosisadan kokemus kynttilöiden valmistuksesta. Tehtaalle on myönnetty kestävän kehityksen sertifikaatti. Kynttilöiden valmistukseen käytetään ympäristöystävällistä tekniikkaa, varmennettuja, turvallisia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka täyttävät EU-asetuksen 1907/2006 vaatimukset. Tämä takaa, ettei myrkyllisiä aineita pääse ympäristöön. Kaikki tehtaalla valmistetut kynttilät ovat sertifioituja korkeimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti, kuten RAL Gütezeichen vaatii. Tämä takaa myös sen, että tuotantomenetelmät ovat niin ympäristöystävällisiä kuin mahdollista ja noudattavat alan ehtoja ja standardeja.

Vuonna 2016 valmistajallemme myönnettiin Sustainable Growth Award Swedish Business Awards -tapahtumassa.

LISÄÄ TUOKSUKYNTTILÖIDEN RAAKA-AINEISTA

Raaka-aine Winter Sparkle: 100% rypsivahaa. Rypsivaha on kasviperäinen vaha joka on valmistettu rypsiöljystä. Se on biologisesti hajoavaa ja siten ympäristölle vähärasitteista.

Raaka-aine muut tuoksut: Korkealaatuinen ja RAL-sertifioitu parafiini sekä pieni määrä RSPO-sertifioitua palmuvahaa. 

RSPO-sertifioitu palmuvaha
RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) on organisaatio, jonka tavoitteena on varmistaa asianmukaiset työskentelyolosuhteet, vähentää sosiaalisia ristiriitoja ja suojella arvokkaita metsiä. Uusia plantaaseja ei saa raivata koskemattomien sademetsien ja muiden tärkeiden ekosysteemien kustannuksella. RSPO:n toiminnalla on selkeitä vaikutuksia: uudet tilastot osoittavat, että Indonesiassa viime vuonna marraskuuhun mennessä syttyneistä 1 643:sta tutkitusta palosta vain kaksi aiheutui RSPO-sertifioiduilla plantaaseilla.

Sertifioinnin taustalla on muun muassa WWF. Lue lisää aiheesta WWF:n kotisivuilta ja tästä raportista, jossa kerrotaan palmuöljyn ympäristöystävällisen tuotannon tukemisesta.

Lue lisääosoitteesta RSPO.org > ja RSPO-tietolehtisestä >
Tietolehti RSPO supply chain certification >

 

TUOKSUT JA ALLERGIA

Sekä eteeriset että synteettiset hajusteet voivat aiheuttaa ärsytystä ja allergioita. Jotkin eteeriset öljyt voivat olla toksisia, jos käyttömäärät ovat liian suuria tai jos niitä käytetään suoraan iholla. Kynttilöiden valmistaminen käyttämällä pelkästään eteerisiä öljyjä kaventaa saatavilla olevien tuoksujen valikoimaa. Eteeriset öljyt saattavat myös haihtua, jos niitä ei säilytetä suljetussa astiassa, mikä puolestaan lyhentää kynttilän käyttöikää. Tästä syystä kynttilöissä suositaan usein synteettisiä tuoksuja, jotka on suunniteltu erityisesti kynttilöitä varten. Näin kynttilöiden allergisoiva vaikutus on vähäisempi. Synteettisestä tuoksusta voidaan poistaa molekyylit, jotka saattavat olla erityisen ongelmallisia. Tämä ei ole mahdollista eteeristen öljyjen kohdalla.  

CLP-luokitukset ja -merkinnät
Käytämme erityisesti kynttilöille tarkoitettuja synteettisiä tuoksuja. Tuoksut ovat huolellisesti testattuja, mikä on osoitettu kynttilöiden pohjassa olevilla lakisääteisillä merkinnöillä. Synteettiset tuoksut ovat allergiatestattuja CLP-säädösten mukaisesti. Kaikki kynttilöiden lisäaineet (luonnolliset ja synteettiset) ovat kemiallisia. Lainsäädännön mukaan kaikkien myytävien kemikaalien on oltava luokiteltuja, ja tuotteessa on oltava niistä merkintä. Asiantuntevat yhteistyökumppanimme varmistavat, että tuotteissamme on asianmukaiset, eurooppalaisen lainsäädännön mukaiset tiedot.

Kynttilät ja CLP >
Tuoksukynttilöiden merkintöjä koskevat CLP-määräykset >

Synteettiset tuoksut ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto
Kuluttajat toivovat usein luonnonmukaisia tuotteita, mutta tuoksujen kohdalla synteettiset tuoksut saattavat kuitenkin olla ympäristöystävällisin vaihtoehto. Luonnolliset tuoksut ovat ympäristön kannalta haitallisempia. Pienenkin tuoksuesanssimäärän keräämiseen tarvitaan suuri määrä kasveja. Esimerkiksi puolesta tonnista kukkia saadaan vain noin 50 grammaa tuoksuesanssia.

Lue lisää tästä artikkelista >

MIKSI VALITA MEIDÄT?

- Korkealaatuiset tuotteet - Aina 50%:n tuotto myynnistä
- Nopea toimitus - Ilmainen toimitus ja palautus
- Kolme myyntitapaa - 60 päivän maksuaika
- Omat sivut myynnin hoitoon - Osaava asiakaspalvelu

KYNTTILÖIDEN MYYNTIEHDOT

Kynttilöitämme myyvät yksinomaan koululuokat, urheilujoukkueet ja yhdistykset. Ei yksityishenkilöt.  
Teidän ei koskaan tarvitse laittaa rahaa ennakkoon mihinkään, maksatte vain myymänne kynttilät sen jälkeen kun olette saaneet maksun kynttilöiden ostajilta. Laskun maksuaika on 60 päivää. 
Ryhmän kontaktihenkilön tulee olla vähintään 18-vuotias. 
Ryhmät voivat myydä kynttilöitämme suoramyyntinä, verkkokaupassa ja/tai myyntikuvastojen avulla.
Saatte aina 50 %:n tuoton myymistänne kynttilöistä.
 
Emme peri toimitusmaksuja ja maksamme myös palautuksen toimituskulut, jos teille jää kynttilöitä myymättä.
 

PERINTEISET ANTIIKKIKYNTTILÄT

KLASSISET KRUUNUKYNTTILÄT

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!