Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

MYYNTIMATERIAALIT

Lataa ja jaa myyntimateriaaleja ja kuvia

MATERIAALEJA, KUVIA JA TUKEA MYYNTIIN

Me haluamme tehdä varainhankinnasta helppoa. Täältä löydät hyödyllisiä myyntimateriaaleja, myyntivinkkejä sekä valmiita sähköposti- ja kirjemallipohjia. Lisäksi voit ladata kuviamme ja jakaa niitä sosiaalisessa mediassa.

Lataa myyntimateriaaleja

Näin se toimii
Lataa "Näin se toimii"
Omat sivut – Yhteyshenkilölle
Lataa Omat sivut – yhteyshenkilölle
Omat sivut – myyjille
Lataa Omat sivut – myyjille
Tietoa kynttilöistä – valmistusaineet ja sertifioinnit
Tietolehtinen: sertifioidut ja testatut kynttilät.
Kuitti
Lataa tulostettava ja täytettävä kuitti

NÄIN ONNISTUTTE MYYNNISSÄ

LATAA MYYNTIKUVASTO

Jos haluat tutustua myyntikuvastoon ja tuotevalikoimaan, lataa kuvasto suoraan täältä.

LATAA INFOKANSIO

Jos haluat lisätietoja kynttilöiden myynnistä, lataa oheinen infokansio.

MYYNTIVINKIT

Ulos ja ovia kolkuttelemaan! Tehkää myynnistä hauska ryhmäaktiviteetti. Sopikaa tapaaminen lauantaille aamupäiväksi ja jakakaa osallistujat pareihin. Näin kaikki pääsevät mukaan – myös ne, joiden mielestä ovien koputtelu ei tunnu täysin luontevalta. Jakakaa pareille eri kohdealueet, joilla kiertelette parin tunnin ajan, ja kokoontukaa sen jälkeen grillaamaan yhdessä makkaraa tai palkitkaa itsenne jollakin muulla tavalla! Tämä tuottaa taatusti tulosta ja vahvistaa yhteishenkeä! 

MYYNTIARGUMENTIT

Kun myytte tuotteita, esitelkää ensin itsenne ja kertokaa, millä luokalle olette tai mitä yhdistystä tai joukkuetta edustatte. Kertokaa myös, mihin tarkoitukseen keräätte rahaa (esimerkiksi luokkaretkeä, kisamatkaa tai harjoitusleiriä varten). Kertokaa, että teidän kauttanne kynttilöitä ostavat ovat samalla mukana varmistamassa, että jokainen joukkueen jäsen tai luokan oppilas pääsee osallistumaan yhteisen tavoitteen toteuttamiseen. Jokainen voi siten tehdä hyvän työn ostamalla teiltä kynttilän!

SOSIAALISEN MEDIAN HYÖDYNTÄMINEN

 

Kun kerrotte sosiaalisessa mediassa, että myytte Varainhankintataitureiden kynttilöitä, saavutatte enemmän asiakkaita. Jos sinulla on Facebook-tili, tee julkaisu, jossa kerrot joukkueesi tai luokkasi myyvän parhaillaan kynttilöitä. Kerro mielellään myös, mitä tavoitetta varten joukkue tai luokka kerää rahaa ja miten kauan kynttilöitä voi tilata sinulta. 

Myös Instagram on osoittautunut hyväksi myyntikanavaksi. Lataa alla olevia kuvia ja tee julkaisuja, jotka kannustavat ostamaan kynttilöitä.

”Äiti kertoi Facebookissa, että luokkani myy kynttilöitä luokkaretkeä varten. Moni hänen kavereistaan tilasi kynttilöitä, ja moni myös jakoi viestiä eteenpäin. Äidin Facebook-julkaisun ansiosta sain myytyä paljon kynttilöitä.” Kuudennen luokan oppilas, Helsinki

 

LATAA FACEBOOKISSA JAETTAVIA KUVIA

Lataa 940 x 788 pikselin kuvia. Nämä kuvat sopivat jaettavaksi Facebookissa, joukkueen kotisivuilla tai sähköpostiviestin liitteenä.

LATAA INSTAGRAMISSA JAETTAVIA KUVIA

Lataa 1080 x 1080 pikselin kuvia. Nämä kuvat sopivat jaettavaksi Instagramissa, joukkueen kotisivuilla tai sähköpostiviestin liitteenä.

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!