Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

NÄIN SE TOIMII

Varainhankinta koululuokalle, joukkueelle tai yhdistykselle on nyt helppoa. Myyntituotto on aina 50%. Teidän ei tarvitse koskaan käyttää
senttiäkään omaa rahaa. Myös toimituskulut ja palautukset ovat meillä maksuttomia. Täysin riskitöntä toisin sanoen!

NÄIN HELPPOA SE ON

ALOITA MYYNTI

Nimittäkää yhteyshenkilö ja aloittakaa myyminen rekisteröimällä ryhmä osoitteessa varainhankintataiturit.fi. Se on helppoa ja täysin maksutonta. Ryhmä voi tilata myyntikuvastoja kotiin ja jokainen myyjä saa käytettäviinsä oman verkkokaupan ja kätevän digitaalisen työkalun (Omat sivut), jossa voitte hoitaa myyntiä.

MYYKÄÄ KYNTTILÖITÄ

Tilatkaa kynttilöitä kotiin, jos haluatte ottaa niitä mukaan heti. Muussa tapauksessa voitte myydä ottamalla vastaan tilauksia, jakamalla verkkokauppaanne, kiertämällä myyntikuvaston kanssa ovelta ovelle tai työpaikoilla. Monet valitsevat eri myyntitapojen yhdistelmän, jotta voivat maksimoida myyntimahdollisuudet!

TOIMITUS JA MYYNTIVOITTO

Kun olette valmiita tilausten vastaanottamisen kanssa, voitte lähettää helposti lopputilauksenne meille. Kynttilät toimitetaan sitten noin 4–8 työpäivän kuluessa. Saatuanne kynttilät voitte jakaa ne ostajillenne ja periä maksun niistä. Saatte heti 50 % myyntivoittoa! Hurraa, helpompaa ja parempaa voisi tuskin olla!

MYYNNIN TUOTTO ON AINA 50%

ALOITTAKAA HETI

Jos haluatte aloittaa myynnin heti, aloittakaa rekisteröimällä ryhmänne. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa ja saatte heti käyttöönne omat sivut ja omat verkkokaupat. Tämän jälkeen olette täysin valmiina aloittamaan ja voitte aloittaa rahan keräämisen saman tien!

TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

Olemme ylpeitä laadukkaista ja hyvin kaupaksi käyvistä kynttilöistämme ja siitä, että voimme aina tarjota ryhmille peräti 50 prosentin tuoton! Tilatkaa ilmainen infopaketti, niin saatte kotiin tuotenäytteitä kynttilöistä, yhdenmyyntikuvaston ja tietoja siitä, miten kaikki toimii. Saatte näin mahdollisuuden perehtyä varainhankintaan kanssamme kaikessa rauhassa, ennen kuin teette päätöksen.

HALUATKO ilmaisen INFOPAKETIN? KYLLÄ KIITOS!